10/08/2011

Натурализиран Португалец во мојата сукулентна градина

Aichryson laxum е сукулент кој потекнува од Канарските острови, а е натурализиран во Португалија. Еден таков успешно натурализирав и во мојата сукулентна градина. :-) Во мај оваа година беше во пол цвет...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...