7/13/2012

Поздрав до Ники! :-)

Никола Трајков живее во Лимингтон, Англија, има само 10 години и веќе е голем љубител на кактуси и сукуленти. Има прекрасна збирка и на мое големо задоволство вечерва просторот на КАКТУСАРНИЦА го разубавувам со неколку фотографии од неговите миленици...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Благодарам Татјана!

Точно во десет

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...