10/06/2011

Има и поубави, ама нејзините се најубави

Николина Петкова од Скопје одгледува кактуси и сукуленти само една година, но веќе има прекрасна збирка од околу триесетина различни видови, на кои им се восхитува секој ден. Кога би имала можност, би одгледувала барем уште толку. Ретко ги купува, бидејќи и е поголем меракот кога ќе добие некој кактус или сукулент на подарок.

Од тоа што може да се види во него, албумот во кој има повеќе од 50 фотографии од нејзините миленици, со право го носи насловот “Има и поубави, ама моите се најубави“. Поради тоа, ни малку не ми беше лесно да направам избор на 10 фотографии, кои вечерва имате можност да ги видите во овој запис...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Благодарам Николина!

Рубриката Вашите кактуси и сукуленти во мојата КАКТУСАРНИЦА е секогаш отворена за фотографии од вашите миленици. Може да ми ги праќате на kaktusarnica@gmail.com, Facebook

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...