2/03/2012

Снегулки од небо паѓаат

Ситни и во мал број, но надвор сеуште упорно паѓаат. Еве ги паѓаат и во КАКТУСАРНИЦА...


Ова “снежно“ видео е направено пред две години во Остин (Тексас). Во паѓањето на снегулките и снежната идила која е прикажана преку него, уживаат и неколку кактуси и сускуленти.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...