2/08/2012

Смрзнати коцки Алое вера

Поларните температури кои се најавуваат за утре може да ги искористите во калап за мраз да си замрзнете Алое вера. Коцките (или некоја друга форма) така смрзнати чувајте ги во фрижидер, а кога ќе настапат летните горештини употребете ги за смирување на кожата кога ќе претерате со сончање.

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...