2/22/2012

Закачени чизми

Кога ќе си го истераат векот и ќе дојде моментот кога ќе решите да ги закачите, чизмите и не мора да ви висат така празни :-)

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...