2/10/2012

Депилирани и недепилирани

Ова весело друштво на боцкави кактуси и не толку весели мазни лубеници ќе ве насмее и ако го прелистате денешното издание на Вест.

Пријатно попладне и убав викенд! :-)

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...