2/06/2012

Од една мајска фотосесија

Минатата година при секое одење во Пехчево правев голем број на фотографии на кои во главна улога се моите кактуси и сукуленти, за кои во мое отсуство се грижат мајка ми и татко ми...поздрав до нив! :-)

За денес направив избор од фотографиите кои сум ги направил кон крајот на месец мај.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Повеќе фотографии од мојата сукулентна градина може да видите овде.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...