11/29/2011

Висечки терариуми

Да се засадат растенијата во овие тесни стаклени садови бара и многу време, и многу нерви, но кога работата ќе се заврши, задоволството е огромно...

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...