11/24/2011

Зошто кактусот е толку популарен?

Најинтересниот одговор на оваа прашање е даден преку една епизода од серијалот (на кратки анимирани филмови за деца) Just So Darwin на BBC.

Приказната во филмот започнува еден ден кога дедото Чарли, една постара желка и неговиот внук Сем ги зафатил силен дожд...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...