11/09/2011

Кокошки и пилиња во мојата сукулентна градина (2)

Кокошките и пилињата кои ги сликав во мај оваа година во мојата сукулентна градина, денес по вторпат се во КАКТУСАРНИЦА. Овојпат имате можност да погледнете како изгледале од друг агол и од малку поблиску...

Photobucket

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...