11/15/2011

Провокативен едиторијал за долна облека

Модната куќа The Lake and Stars снимила провокативен едиторијал за својата нова колекција на долна облека. Интересно и несекојдневно е тоа што за него не позирале професионални модели, туку првите сосетки на сопственикот на модната куќа, една 19-годишна тинејџерка и нејзината мајка.

Во оваа информација нема ништо што е посебно интересно за КАКТУСАРНИЦА, освен една фотографија која е дел од тој едиторијал...

Photobucket

Повеќе фотографии, информации и рекацииите кои тие ги предизвикале, може да најдете овде.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...