1/10/2012

“Откачен“ лустер

Ем лустер, ем терариум...

Photobucket

Photobucket

Ако сакате да имате еден баш ваков, тоа задоволство ќе ве чини само 998 долари.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...