1/25/2012

Кактус будилник

Некои луѓе имаат проблем да се разбудат баш тогаш кога треба да го направат тоа, односно кога ќе го слушнат алармот, го исклучуваат и си продолжуваат со спиењето. Доколу немаат некој покрај себе уште еднаш да ги потсети дека треба да станат, тие најчесто потоа се успиваат.

Доколу и вие сте еден од нив (или имате некој околу вас) со таков проблем, освен постоечкиот будилник ви треба и најмалку еден кактус... :-)

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...