1/27/2012

Разубавен работен простор

Како поради атрактивниот изглед, така и поради тоа што се многу едноставни за одгледување, кактусите и сукулентите освен во домовите, многу често може да се видат и како ги красат прозорците и го разубавуваат просторот на многу канцеларии и други работни простории.

Тие симпатични глетки на кои јас наидувам, преку фотографиите објавени во КАКТУСАРНИЦА ги споделувам и со вас. Освен нив, овде секогаш има место и за такви или слични фотографии кои вие ги правите и ми ги праќате. Токму денес со неколку од нив, ви посакувам убаво навивачко попладне (НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!) :-) и уште поубав викенд!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Поздрав и благодарност до испраќачот! :-)

П.С. Фотографиите кои вие ги имате или во иднина ќе ги направите, може да ми ги праќате на kaktusarnica@gmail.com.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...