1/24/2012

Идеја за лакирање нокти

Пред некое време, некаде прочитав дека оваа сезона трендот кога е во прашање лакирањето на ноктите ги дозволува сите комбинации на бои. Битно било само лакот уредно да се нанесе на ноктите.

Еве една таква креативна тренди комбинација... :-)

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...