12/07/2011

Цвеќе кое расте од љубов, а преку цветот искажува благодарност

За Вики Цветановска, кактусот е цвеќе кое расте во зависност од тоа колку љубов ќе му понудите, а цвета како благодарност за целиот труд и целото внимание кое низ годините ќе му ги посветите.

Вики има кактуси и сукуленти во различна големина од 15-тина различни видови. Почнала да ги одгледува пред 15 години, кога имала само неколку од нив. Со времето, како што растела нејзината љубов кон нив, се зголемувал и нивниот број.

Денеска во КАКТУСАРНИЦА имате можност да уживате гледајќи дел од нејзините кактуси и сукуленти преку фотографиите направени во нејзината градина...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Благодарам Вики!

Рубриката Вашите кактуси и сукуленти во мојата КАКТУСАРНИЦА е секогаш отворена за вашите приказни и фотографии од вашите миленици. Може да ми ги праќате на kaktusarnica@gmail.com, Facebook

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...