7/13/2012

Поздрав до Ники! :-)

Никола Трајков живее во Лимингтон, Англија, има само 10 години и веќе е голем љубител на кактуси и сукуленти. Има прекрасна збирка и на мое големо задоволство вечерва просторот на КАКТУСАРНИЦА го разубавувам со неколку фотографии од неговите миленици...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Благодарам Татјана!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...