7/02/2008

Кактусарот е повторно во својата КАКТУСАРНИЦА!

Како што можеше да се примети во изминатите пет дена видливо беше моето неприсуство во КАКТУСАРНИЦАта!

Не дека не сакав и немав време, туку не можев да влезам! Имено...“ненамерно“ го р'чнав “безбедносниот систем“ и после тоа не можев да влезам...му ги кажував тајните кодови, му се умилкував, му кажував “чесен збор, јас сум“, “сезаме отвори се“...но тој едноставно не ме препознаваше и не ме пушташе!

Photobucket

Кога сме кај р'чкањето...како и кактусите и јас понекогаш љубам да боцкам и р'чкам, и како резултат на таа моја слабост, а во насока на поддршка на Кампањата за зачувување и користење на кирилицата :-)...во саботата го сменив моето "Корисничко име" и "Лозинката" од латиница во кирилица. После тоа навидум беше се ОК, се логирав уште два-три пати, се додека не добив љубезна информација Баш ни е жал, но корисничкото име или лозинката не беа препознаени. Дали ја заборавивте вашата лозинка?“ Пробав уште неколку пати, ама истата приказна. Да биде иронијата поголема, побарав и нова лозинка, ама добив уште една љубезна инфомација “Unable to send mail. Please contact the site admin“.

Го споделив проблемот со “pomos@blog.com.mk“ и “blogmaster@blog.com.mk“ уште во саботата, денеска го “искодошив“ проблемот и кај Трендо и во доцните попладневни часови blogmaster-от ми пратил поздрав и информација дека проблемот е среден и можам да си побарам нова лозинка...

Thank you Mr. Blogmaster! :-)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...