4/20/2012

Тоалетна масичка

Сте го освежиле просторот дома со нов мебел и не знаете што да правите и како да се ослободите од стариот?

Photobucket

Не го фрлајте! Дајте му нов живот и разубавете со него некој друг дел од вашиот дом!

Photobucket

Детални инструкции како да го напрвите тоа и повеќе фотографии, може да најдете овде.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...