9/13/2012

Принцот Кактус и КАКТУСАРНИЦА

Бидејќи деновиве бев зафатен со пишување на мојата лична бајка и со една многу слатка принцеза, дозволив КАКТУСАРНИЦА малку да се одмори и да заспие. Но, за да не претера со спиењето, па после да се бориме со мамурлукот од преспивање, решив еден убав кактус денес да ја разбуди.

Photobucket

Се надевам дека ќе се претвори во принц! :-)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...