3/26/2012

Да живее татковината!

Во Ботаничката градина во Сјамен, Народна Република Кина има повеќе од 20 градини со различни видови на растенија. Меѓу нив е и градината со кактуси. Во неа со кактуси е направена дури и мапа на Кина. Под неа, истотака со кактуси е запишано: Да живее татковината!

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...