5/13/2010

Две години КАКТУСАРНИЦА

De facto првата КАКТУСАРНИЦА во Македонија денеска одбележува две години од своето постоење. Годинава роденденот го прославувам овде на новата адреса (платформа).

Драго ми е што содржините кои ги објавувам континуирано го привлекуваат вашето внимание. Поздрав до сите оние кои навраќаат овде и благодарност до сите кои преку коментарите овде ги споделуваат своите искуства и знаења поврзани со кактусите и другите сукуленти. Благодарност и до оние кои ми праќаат фотографии и на тој начин даваат придонес во збогатување и разубавување на мојата КАКТУСАРНИЦА!

Сите што ќе наминете може да се послужите од тортата во форма на сукулентна градина! Подароците оставајте ги во коментари! :-)

Photobucket

Во КАКТУСАРНИЦА може да се најдат интересни и корисни информации за сите оние кои ги одгледуваат, проучуваат или само ја задоволуваат својата љубопитност и им се восхитуваат на кактусите и другите сукулентни билки и се друго што на некаков начин е поврзано со нив.

Од 506те записи кои сум ги објавил во овие две години ви препорачувам да ги посетите страниците Корисно четиво и Календар за кактусари(к)и, серијалите Кактус/Сукулент на денот, Видео лекција, погледнете ги и Ваште кактуси во мојата КАКТУСАРНИЦА, I heart you, Воајер...

Освен овде КАКТУСАРНИЦА може да ја следите и преку Facebook, Twiter, FeedBurner...или преку E-mail.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...