12/08/2010

Боенка, вол. 2

Вечерва поздрав од КАКТУСАРНИЦА до сите деца...уживајте во боењето!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Кога ќе завршите со боењето, вашите дела со вашето име, може да ги испратите на kaktusarnica@gmail.com и тие ќе ја красат КАКТУСАРНИЦА во некој од следните записи.

Поврзан запис:
Боенка

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...